Kanadë Atlantic 49 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 gusht 2022.

 • 06
 • 13
 • 26
 • 35
 • 41
 • 49
 • 09

Kanadë Atlantic 49 rezultate e mërkurë, 10 gusht 2022.

 • 21
 • 24
 • 26
 • 35
 • 44
 • 45
 • 04

Kanadë Atlantic 49 rezultate e shtunë, 6 gusht 2022.

 • 06
 • 08
 • 24
 • 31
 • 46
 • 48
 • 42

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Kanadë Atlantic 49 lojtar zgjedh 1 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

Kanadë Atlantic 49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation (ALC). Faqja zyrtare: www.alc.ca