Kanadë Atlantic Keno rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 tetor 2021.

 • 6
 • 8
 • 9
 • 13
 • 16
 • 20
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 30
 • 32
 • 34
 • 38
 • 46
 • 54
 • 56
 • 62
 • 66
 • 69

Joker

 • 243370

Kanadë Atlantic Keno rezultate e mërkurë, 13 tetor 2021.

 • 4
 • 5
 • 13
 • 30
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 37
 • 39
 • 44
 • 45
 • 50
 • 51
 • 52
 • 53
 • 58
 • 59
 • 62
 • 65

Joker

 • 133836

Kanadë Atlantic Keno rezultate e martë, 12 tetor 2021.

 • 1
 • 6
 • 7
 • 12
 • 14
 • 16
 • 19
 • 25
 • 34
 • 35
 • 37
 • 41
 • 44
 • 53
 • 54
 • 56
 • 57
 • 58
 • 63
 • 70

Joker

 • 418719

e hënë, 11 tetor 2021.

 • 10
 • 11
 • 16
 • 19
 • 21
 • 26
 • 32
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 44
 • 45
 • 51
 • 55
 • 62
 • 64
 • 67
 • 68
 • 70

Joker

 • 393466

e diel, 10 tetor 2021.

 • 2
 • 13
 • 16
 • 19
 • 26
 • 30
 • 34
 • 35
 • 38
 • 40
 • 41
 • 44
 • 45
 • 52
 • 56
 • 58
 • 59
 • 60
 • 63
 • 70

Joker

 • 621897

e shtunë, 9 tetor 2021.

 • 4
 • 5
 • 16
 • 24
 • 27
 • 28
 • 33
 • 34
 • 36
 • 38
 • 43
 • 45
 • 49
 • 52
 • 56
 • 60
 • 65
 • 66
 • 67
 • 69

Joker

 • 661016

e premte, 8 tetor 2021.

 • 1
 • 4
 • 7
 • 8
 • 9
 • 11
 • 13
 • 14
 • 15
 • 22
 • 23
 • 27
 • 28
 • 34
 • 44
 • 54
 • 56
 • 57
 • 62
 • 65

Joker

 • 100009

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Kanadë Atlantic Keno është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation (ALC). Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanadë Atlantic Keno

Në Kanadë Atlantic Keno lojtar zgjedh 2-10 numrat në mes 1 - 70.

numrat luajtur numrat krahasohen mundësi
10 10 1:2 147 181
10 9 1:47 238
10 8 1:2 571
10 7 1:261
10 6 1:44
10 0 1:39
9 9 1:387 197
9 8 1:10 325
9 7 1:685
9 6 1:86
9 5 1:18
8 8 1:74 941
8 7 1:2 436
8 6 1:199
8 5 1:31
7 7 1:15 464
7 6 1:619
7 5 1:63
6 6 1:3 383
6 5 1:169
6 4 1:22
5 5 1:781
5 4 1:50
4 4 1:189
4 3 1:16
3 3 1:48
2 2 1:13