Kanadë Daily Grand rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 tetor 2021.

 • 8
 • 18
 • 26
 • 38
 • 40
 • 6

Kanadë Daily Grand rezultate e hënë, 11 tetor 2021.

 • 11
 • 15
 • 19
 • 34
 • 42
 • 4

Kanadë Daily Grand rezultate e enjte, 7 tetor 2021.

 • 2
 • 9
 • 16
 • 31
 • 39
 • 2

e hënë, 4 tetor 2021.

 • 5
 • 9
 • 10
 • 41
 • 47
 • 3

e enjte, 30 shtator 2021.

 • 17
 • 18
 • 25
 • 39
 • 44
 • 2

e hënë, 27 shtator 2021.

 • 1
 • 12
 • 26
 • 34
 • 35
 • 1

e enjte, 23 shtator 2021.

 • 2
 • 3
 • 5
 • 32
 • 38
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

Kanadë Daily Grand është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation (ALC). Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Kanadë Daily Grand

Në Kanadë Daily Grand lojtar zgjedh 1 numrat në mes 0 - 47.

 • Jackpot në Kanadë Daily Grand është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 13348188.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2224698.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 60674.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10112.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1411.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 235.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 101.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 20.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 12.