Kanadë Ontario Pick 2 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 23 shkurt 2024.

 • 8
 • 1

Encore

3944074

Kanadë Ontario Pick 2 rezultate e martë, 30 janar 2024.

 • 2
 • 1

Encore

8633570

Kanadë Ontario Pick 2 rezultate e enjte, 18 janar 2024.

 • 6
 • 1

Encore

4691425

e hënë, 8 janar 2024.

 • 4
 • 9

Encore

2210065

e enjte, 4 janar 2024.

 • 2
 • 5

Encore

3146411

e mërkurë, 3 janar 2024.

 • 6
 • 6

Encore

0551108

e mërkurë, 3 janar 2024.

 • 5
 • 6

Encore

2960564

e martë, 2 janar 2024.

 • 2
 • 9

Encore

7975856

e martë, 2 janar 2024.

 • 1
 • 0

Encore

1332371

e hënë, 1 janar 2024.

 • 7
 • 8

Encore

8841889

e hënë, 1 janar 2024.

 • 8
 • 1

Encore

4236651

e diel, 31 dhjetor 2023.

 • 8
 • 4

Encore

4288938

e diel, 31 dhjetor 2023.

 • 8
 • 4

Encore

6691107

e shtunë, 30 dhjetor 2023.

 • 2
 • 0

Encore

9799186

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë Ontario Pick 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

Kanadë Ontario Pick 2 është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca