Kanadë Ontario Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

 • 7
 • 5
 • 2

Encore

7226563

Kanadë Ontario Pick 3 rezultate e premte, 19 prill 2024.

 • 4
 • 7
 • 9

Encore

7571710

Kanadë Ontario Pick 3 rezultate e premte, 19 prill 2024.

 • 2
 • 6
 • 9

Encore

2597525

e enjte, 18 prill 2024.

 • 3
 • 7
 • 2

Encore

5656269

e enjte, 18 prill 2024.

 • 1
 • 3
 • 2

Encore

9889866

e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 1
 • 8
 • 8

Encore

2737534

e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 6
 • 2
 • 0

Encore

7942615

e martë, 16 prill 2024.

 • 4
 • 3
 • 3

Encore

4183680

e martë, 16 prill 2024.

 • 1
 • 2
 • 0

Encore

0023339

e hënë, 15 prill 2024.

 • 2
 • 5
 • 2

Encore

8968263

e hënë, 15 prill 2024.

 • 5
 • 8
 • 3

Encore

3339000

e diel, 14 prill 2024.

 • 5
 • 0
 • 6

Encore

1769517

e shtunë, 13 prill 2024.

 • 4
 • 6
 • 4

Encore

6279421

e shtunë, 13 prill 2024.

 • 4
 • 0
 • 7

Encore

9266563

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë Ontario Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Kanadë Ontario Pick 3 është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca