Kanadë Ontario Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

 • 5
 • 2
 • 4
 • 6

Encore

9421231

Kanadë Ontario Pick 4 rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

 • 9
 • 3
 • 1
 • 4

Encore

4315667

Kanadë Ontario Pick 4 rezultate e enjte, 13 qershor 2024.

 • 5
 • 1
 • 0
 • 6

Encore

8611598

e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 4
 • 0
 • 6
 • 3

Encore

4941503

e mërkurë, 12 qershor 2024.

 • 5
 • 6
 • 2
 • 3

Encore

6344880

e martë, 11 qershor 2024.

 • 3
 • 5
 • 7
 • 1

Encore

6552399

e martë, 11 qershor 2024.

 • 9
 • 9
 • 5
 • 6

Encore

9223189

e hënë, 10 qershor 2024.

 • 1
 • 3
 • 7
 • 4

Encore

6190465

e hënë, 10 qershor 2024.

 • 6
 • 7
 • 9
 • 5

Encore

4504179

e diel, 9 qershor 2024.

 • 4
 • 3
 • 7
 • 2

Encore

4513624

e diel, 9 qershor 2024.

 • 9
 • 7
 • 2
 • 1

Encore

6580586

e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 6
 • 1
 • 7
 • 3

Encore

9133083

e shtunë, 8 qershor 2024.

 • 5
 • 1
 • 1
 • 1

Encore

4689003

e premte, 7 qershor 2024.

 • 2
 • 0
 • 6
 • 3

Encore

4832491

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë Ontario Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

Kanadë Ontario Pick 4 është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca