Kanadë Quebec Max rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 22 dhjetor 2023.

 • 01
 • 26
 • 32
 • 39
 • 42
 • 46
 • 48
 • 34

Kanadë Quebec Max rezultate e martë, 19 dhjetor 2023.

 • 08
 • 09
 • 23
 • 29
 • 35
 • 37
 • 43
 • 45

Kanadë Quebec Max rezultate e premte, 15 dhjetor 2023.

 • 02
 • 03
 • 08
 • 18
 • 29
 • 30
 • 40
 • 44

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Kanadë Quebec Max është organizuar nga Loto-Québec. Faqja zyrtare: loteries.lotoquebec.com

Shanset për të fituar në Kanadë Quebec Max

Në Kanadë Quebec Max lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Kanadë Quebec Max është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33294800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4756400.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 113248.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37749.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1841.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1105.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 82.9.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 82.9.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.5.