Kanadë Quebec Triplex rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 29 shkurt 2024.

 • 16
 • 21
 • 27
 • 33
 • 36

Extra

0481510

Kanadë Quebec Triplex rezultate e mërkurë, 28 shkurt 2024.

 • 06
 • 23
 • 35
 • 36
 • 37

Extra

5269340

Kanadë Quebec Triplex rezultate e martë, 27 shkurt 2024.

 • 12
 • 22
 • 29
 • 35
 • 38

Extra

9051422

e hënë, 26 shkurt 2024.

 • 01
 • 23
 • 33
 • 38
 • 41

Extra

5893764

e diel, 25 shkurt 2024.

 • 09
 • 20
 • 22
 • 29
 • 30

Extra

6558607

e shtunë, 24 shkurt 2024.

 • 07
 • 11
 • 13
 • 18
 • 39

Extra

2759784

e premte, 23 shkurt 2024.

 • 01
 • 14
 • 21
 • 29
 • 38

Extra

7495641

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë Quebec Triplex lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 41.

Kanadë Quebec Triplex është organizuar nga Loto-Québec. Faqja zyrtare: loteries.lotoquebec.com