Kanadë WCLC Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 24 shtator 2020.

 • 5
 • 8
 • 9

Joker

 • 4840691

Kanadë WCLC Pick 3 rezultate e mërkurë, 23 shtator 2020.

 • 6
 • 6
 • 9

Joker

 • 2504270

Kanadë WCLC Pick 3 rezultate e martë, 22 shtator 2020.

 • 3
 • 7
 • 4

Joker

 • 6765116

e hënë, 21 shtator 2020.

 • 2
 • 2
 • 3

Joker

 • 5299997

e diel, 20 shtator 2020.

 • 6
 • 5
 • 7

Joker

 • 4445999

e shtunë, 19 shtator 2020.

 • 1
 • 3
 • 2

Joker

 • 1108162

e premte, 18 shtator 2020.

 • 5
 • 0
 • 7

Joker

 • 3236238

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë WCLC Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Kanadë WCLC Pick 3 është organizuar nga Western Canada Lottery Corporation (WCLC). Faqja zyrtare: www.wclc.com