Kanadë Western Max rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 21 maj 2024.

 • 19
 • 20
 • 21
 • 24
 • 25
 • 32
 • 33
 • 30

Extra

4999101

Kanadë Western Max rezultate e premte, 17 maj 2024.

 • 15
 • 21
 • 24
 • 25
 • 40
 • 45
 • 47
 • 38

Extra

4929726

Kanadë Western Max rezultate e martë, 14 maj 2024.

 • 6
 • 7
 • 10
 • 13
 • 22
 • 27
 • 46
 • 18

Extra

5485902

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Kanadë Western Max është organizuar nga Western Canada Lottery Corporation (WCLC). Faqja zyrtare: www.wclc.com

Shanset për të fituar në Kanadë Western Max

Në Kanadë Western Max lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Kanadë Western Max është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33294800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4756400.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 113248.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37749.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1841.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1105.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 82.9.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 82.9.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.5.