Llotaria Kanadeze BC 49 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 6 janar 2021.

2021/2

 • 3
 • 10
 • 26
 • 27
 • 47
 • 48
 • 45
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 483 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Llotaria Kanadeze BC 49 rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/1

 • 3
 • 32
 • 34
 • 40
 • 46
 • 48
 • 38
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 481 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Llotaria Kanadeze BC 49 rezultate e mërkurë, 30 dhjetor 2020.

2020/105

 • 2
 • 12
 • 15
 • 16
 • 29
 • 31
 • 26
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 481 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

BC 49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation. Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në BC 49

Në Llotaria Kanadeze BC 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në BC 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81