Llotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate

3.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Lotto 649 Online

Llotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

2023/77

 • 9
 • 17
 • 25
 • 30
 • 38
 • 48
 • 35
numrat çmim
6 *
5 + 1 65268 €
5 960 €
4 75 €
3 9 €
2 + 1 4 €
2 3 €

Llotaria Kanadeze Lotto 649 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

2023/76

 • 5
 • 18
 • 22
 • 26
 • 28
 • 45
 • 14
numrat çmim
6 4.5 milion €
5 + 1 56819 €
5 742 €
4 63 €
3 9 €
2 + 1 4 €
2 3 €

e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/75

 • 10
 • 14
 • 17
 • 22
 • 25
 • 38
 • 24
numrat çmim
6 4.5 milion €
5 + 1 97191 €
5 790 €
4 63 €
3 9 €
2 + 1 4 €
2 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot duke filluar në 4.5 milion €.

Lotto 649 është organizuar nga Interprovincial Lottery Corporation.

Shanset për të fituar në Lotto 649

Në Llotaria Kanadeze Lotto 649 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotto 649 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983800.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330640.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8.