Lotaria Kanadeze BC 49 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 shtator 2020.

2020/77

 • 6
 • 8
 • 13
 • 14
 • 21
 • 34
 • 28
numrat çmim
6 *
5 + 1 48183 €
5 482 €
4 48 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Lotaria Kanadeze BC 49 rezultate e shtunë, 19 shtator 2020.

2020/76

 • 26
 • 27
 • 29
 • 31
 • 36
 • 38
 • 32
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 487 €
4 49 €
3 6 €
2 + 1 3 €

Lotaria Kanadeze BC 49 rezultate e mërkurë, 16 shtator 2020.

2020/75

 • 6
 • 11
 • 20
 • 21
 • 27
 • 34
 • 29
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 489 €
4 49 €
3 7 €
2 + 1 3 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

BC 49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation. Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në BC 49

Në BC 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në BC 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81