Lotaria Kanadeze Lotto Max rezultate

Luaj Lotto Max Online

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/2

 • 1
 • 16
 • 21
 • 24
 • 35
 • 37
 • 39
 • 45
numrat çmim
7 *
6 + 1 53002 €
6 2865 €
5 + 1 584 €
5 69 €
4 + 1 34 €
4 13 €
3 + 1 13 €
3 3 €

Lotaria Kanadeze Lotto Max rezultate e premte, 1 janar 2021.

2021/1

 • 18
 • 21
 • 28
 • 29
 • 31
 • 32
 • 49
 • 38
numrat çmim
7 *
6 + 1 122073 €
6 3391 €
5 + 1 654 €
5 71 €
4 + 1 33 €
4 13 €
3 + 1 13 €
3 3 €

Lotaria Kanadeze Lotto Max rezultate e martë, 29 dhjetor 2020.

2020/104

 • 8
 • 12
 • 23
 • 25
 • 29
 • 43
 • 46
 • 13
numrat çmim
7 *
6 + 1 *
6 2812 €
5 + 1 691 €
5 66 €
4 + 1 31 €
4 13 €
3 + 1 13 €
3 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Lotto Max është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation. Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Lotto Max

Në Lotaria Kanadeze Lotto Max lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotto Max është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 33294800
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4756400
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 113248
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 37749
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1841
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1105
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 83
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 83
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8