Lotaria Kanadeze Western 6/49 rezultate

Luaj Western 6/49 Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 shtator 2020.

2020/77

 • 8
 • 11
 • 28
 • 32
 • 42
 • 43
 • 4
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 322 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Lotaria Kanadeze Western 6/49 rezultate e shtunë, 19 shtator 2020.

2020/76

 • 9
 • 11
 • 13
 • 20
 • 38
 • 39
 • 33
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 326 €
4 33 €
3 7 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Lotaria Kanadeze Western 6/49 rezultate e mërkurë, 16 shtator 2020.

2020/75

 • 1
 • 13
 • 20
 • 31
 • 38
 • 44
 • 8
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 327 €
4 33 €
3 7 €
2 + 1 2 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Western 6/49 është organizuar nga Atlantic Lottery Corporation. Faqja zyrtare: www.alc.ca

Shanset për të fituar në Western 6/49

Në Western 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Western 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330638
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55494
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1014
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 58
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8