Ontario Ontario 49 rezultate

1.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Ontario Ontario 49 Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 16 janar 2021.

2021/5

 • 23
 • 29
 • 33
 • 36
 • 41
 • 49
 • 35
numrat çmim
6 *
5 + 1 32022 €
5 320 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Ontario Ontario 49 rezultate e mërkurë, 13 janar 2021.

2021/4

 • 11
 • 22
 • 26
 • 29
 • 46
 • 47
 • 44
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 323 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

Ontario Ontario 49 rezultate e shtunë, 9 janar 2021.

2021/3

 • 17
 • 22
 • 30
 • 32
 • 40
 • 46
 • 33
numrat çmim
6 *
5 + 1 32131 €
5 321 €
4 32 €
3 6 €
2 + 1 2 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Ontario Ontario 49 është organizuar nga Ontario Lottery and Gaming Corporation (OLG). Faqja zyrtare: home.olg.ca

Shanset për të fituar në Ontario Ontario 49

Në Ontario Ontario 49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Ontario Ontario 49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2330636
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 55492
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1033
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 82
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8