Bulgaria Toto 2 5/50 Zodiac rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 23 shtator 2021.

 • 5
 • 27
 • 32
 • 45
 • 47
 • 9

Bulgaria Toto 2 5/50 Zodiac rezultate e diel, 19 shtator 2021.

 • 4
 • 5
 • 13
 • 32
 • 50
 • 7

Bulgaria Toto 2 5/50 Zodiac rezultate e enjte, 16 shtator 2021.

 • 11
 • 22
 • 25
 • 26
 • 36
 • 1

e diel, 12 shtator 2021.

 • 9
 • 18
 • 20
 • 28
 • 35
 • 9

e enjte, 9 shtator 2021.

 • 28
 • 31
 • 40
 • 45
 • 46
 • 12

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Bulgari. Tërheq janë në e enjte dhe e diel.

Në Bulgaria Toto 2 5/50 Zodiac lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numrat bonus.

Bulgaria Toto 2 5/50 Zodiac është organizuar nga Bulgarian Sports Totalizator (BST). Faqja zyrtare: www.toto.bg