Lituani Jega rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 11
 • 18
 • 19
 • 20
 • 23
 • 27
 • 16

Lituani Jega rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 01
 • 06
 • 11
 • 20
 • 23
 • 27
 • 26

Lituani Jega rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 07
 • 13
 • 14
 • 15
 • 19
 • 23
 • 08

Lituani Jega rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 10
 • 15
 • 19
 • 22
 • 23
 • 29
 • 01

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 05
 • 06
 • 09
 • 12
 • 16
 • 21
 • 28

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 05
 • 10
 • 11
 • 16
 • 18
 • 27
 • 17

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 04
 • 10
 • 15
 • 16
 • 18
 • 23
 • 29

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Lituani. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Lituani Jega lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 30 dhe 2 numra shtesë.

Lituani Jega është organizuar nga Perlas. Faqja zyrtare: perlas.lt