Luxembourg High 5 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

 • 12
 • 14
 • 15
 • 18
 • 31

Luxembourg High 5 rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 02
 • 03
 • 08
 • 12
 • 19

Luxembourg High 5 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 02
 • 03
 • 15
 • 26
 • 32

Luxembourg High 5 rezultate e martë, 26 shtator 2023.

 • 03
 • 07
 • 12
 • 13
 • 26

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 08
 • 11
 • 12
 • 30
 • 32

e diel, 24 shtator 2023.

 • 03
 • 20
 • 22
 • 23
 • 30

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 03
 • 08
 • 12
 • 18
 • 23

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Luxembourg. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

High 5 është organizuar nga Loterie Nationale. Faqja zyrtare: www.loterie.lu

Shanset për të fituar në High 5

Në Luxembourg High 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në High 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.