Republika çeke Sportka Loto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 tetor 2021.

1. Tah

 • 4
 • 6
 • 7
 • 25
 • 32
 • 49
 • 10

2. Tah

 • 6
 • 16
 • 25
 • 29
 • 42
 • 46
 • 8

?ANCE

 • 2
 • 0
 • 1
 • 7
 • 9
 • 5

Republika çeke Sportka Loto rezultate e diel, 17 tetor 2021.

1. Tah

 • 14
 • 27
 • 28
 • 29
 • 44
 • 48
 • 6

2. Tah

 • 2
 • 10
 • 12
 • 17
 • 43
 • 47
 • 37

?ANCE

 • 1
 • 0
 • 8
 • 9
 • 6
 • 8

Republika çeke Sportka Loto rezultate e premte, 15 tetor 2021.

1. Tah

 • 14
 • 22
 • 27
 • 29
 • 30
 • 43
 • 6

2. Tah

 • 6
 • 11
 • 16
 • 19
 • 27
 • 41
 • 4

?ANCE

 • 1
 • 2
 • 9
 • 2
 • 8
 • 3

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika çeke. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Në Republika çeke Sportka Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

Republika çeke Sportka Loto është organizuar nga Sazka. Faqja zyrtare: www.sazka.cz