Indi Jaldi 3 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 19 qershor 2021.

Night

 • 0
 • 9
 • 1

Indi Jaldi 3 rezultate e premte, 18 qershor 2021.

Night

 • 5
 • 1
 • 0

Indi Jaldi 3 rezultate e enjte, 17 qershor 2021.

Night

 • 6
 • 8
 • 6

Indi Jaldi 3 rezultate e mërkurë, 16 qershor 2021.

Night

 • 4
 • 5
 • 2

e martë, 15 qershor 2021.

Night

 • 7
 • 7
 • 3

e hënë, 14 qershor 2021.

Night

 • 1
 • 8
 • 0

e diel, 13 qershor 2021.

Night

 • 1
 • 8
 • 3

e shtunë, 12 qershor 2021.

Night

 • 4
 • 3
 • 7

e premte, 11 qershor 2021.

Night

 • 0
 • 0
 • 1

e enjte, 10 qershor 2021.

Night

 • 9
 • 8
 • 8

e mërkurë, 9 qershor 2021.

Night

 • 4
 • 3
 • 4

e martë, 8 qershor 2021.

Night

 • 3
 • 0
 • 7

e hënë, 7 qershor 2021.

Night

 • 7
 • 8
 • 4

e diel, 6 qershor 2021.

Night

 • 7
 • 3
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Indi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Indi Jaldi 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Indi Jaldi 3 është organizuar nga The Lottery Company Ltd.