Grenada Daily Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 22 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 2
 • 1

Grenada Daily Pick 3 rezultate e shtunë, 20 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 3
 • 5

Grenada Daily Pick 3 rezultate e premte, 19 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 0
 • 5
 • 7

e enjte, 18 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 7
 • 4
 • 4

e mërkurë, 17 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 7
 • 7

e martë, 16 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 0
 • 3
 • 4

e hënë, 15 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 7
 • 0
 • 3

e shtunë, 13 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 9
 • 2
 • 3

e premte, 12 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 8
 • 1
 • 3

e enjte, 11 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 6
 • 8
 • 8

e mërkurë, 10 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 4
 • 3
 • 4

e martë, 9 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 3
 • 6
 • 8

e hënë, 8 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 5
 • 0
 • 7

e shtunë, 6 prill 2024 në 9:45 e paradites.

 • 1
 • 5
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Grenada. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në Grenada Daily Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Grenada Daily Pick 3 është organizuar nga National Lotteries Authority. Faqja zyrtare: www.nla.gd