Grenada Lotto rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 23 shtator 2022.

3412

 • 06
 • 08
 • 16
 • 21
 • 25
 • M

Grenada Lotto rezultate e mërkurë, 21 shtator 2022.

3411

 • 05
 • 15
 • 19
 • 20
 • 24
 • I

Grenada Lotto rezultate e hënë, 19 shtator 2022.

3410

 • 02
 • 05
 • 15
 • 17
 • 26
 • K

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Grenada. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Grenada Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 33.

Grenada Lotto është organizuar nga National Lotteries Authority. Faqja zyrtare: www.nla.gd