Guyana Lotto Supa 6 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 3
 • 4
 • 7
 • 20
 • 24
 • 26
 • 16
 • O

Guyana Lotto Supa 6 rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 4
 • 10
 • 13
 • 20
 • 22
 • 25
 • 14
 • D

Guyana Lotto Supa 6 rezultate e mërkurë, 16 nëntor 2022.

 • 2
 • 11
 • 12
 • 20
 • 21
 • 26
 • 8
 • N

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Guyana. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Guyana Lotto Supa 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 28 dhe 1 numra shtesë.