Guyana Pay Day rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 30 qershor 2022.

 • 5
 • 7
 • 10
 • 11
 • 14

Guyana Pay Day rezultate e mërkurë, 29 qershor 2022.

 • 1
 • 2
 • 6
 • 7
 • 16

Guyana Pay Day rezultate e martë, 28 qershor 2022.

 • 2
 • 6
 • 8
 • 9
 • 15

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Guyana. Tërheq janë në e martë, e mërkurë dhe e enjte.

Në Guyana Pay Day lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 17.

Guyana Pay Day është organizuar nga National Lotteries Authority. Faqja zyrtare: www.nla.gd