Trinidad & Tobago Lotto Plus rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 21 prill 2021.

2034

 • 2
 • 18
 • 20
 • 23
 • 32
 • 1

Trinidad & Tobago Lotto Plus rezultate e shtunë, 17 prill 2021.

2033

 • 1
 • 5
 • 20
 • 25
 • 29
 • 3

Trinidad & Tobago Lotto Plus rezultate e mërkurë, 14 prill 2021.

2032

 • 9
 • 19
 • 20
 • 32
 • 34
 • 8

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Trinidad & Tobago. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Trinidad & Tobago Lotto Plus lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numrat bonus.

Trinidad & Tobago Lotto Plus është organizuar nga National Lotteries Control Board. Faqja zyrtare: nlcb.co.tt