Wega Di Number Bonaire rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 5
 • 4
 • 1
 • 9

2nd Prize

 • 3
 • 6
 • 0
 • 9

3rd Prize

 • 1
 • 4
 • 9
 • 6

Wega Di Number Bonaire rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 2
 • 8
 • 1
 • 5

2nd Prize

 • 9
 • 2
 • 8
 • 6

3rd Prize

 • 2
 • 0
 • 3
 • 6

Wega Di Number Bonaire rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 0
 • 2
 • 9
 • 1

2nd Prize

 • 8
 • 7
 • 0
 • 0

3rd Prize

 • 3
 • 6
 • 8
 • 4

e enjte, 7 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 9
 • 6
 • 1
 • 9

2nd Prize

 • 9
 • 7
 • 8
 • 7

3rd Prize

 • 7
 • 2
 • 1
 • 4

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 6
 • 2
 • 5
 • 3

2nd Prize

 • 2
 • 4
 • 7
 • 3

3rd Prize

 • 1
 • 6
 • 1
 • 6

e martë, 5 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 0
 • 9
 • 9
 • 8

2nd Prize

 • 6
 • 3
 • 8
 • 8

3rd Prize

 • 3
 • 8
 • 7
 • 3

e hënë, 4 dhjetor 2023.

1st Prize

 • 5
 • 4
 • 1
 • 5

2nd Prize

 • 4
 • 3
 • 2
 • 6

3rd Prize

 • 2
 • 3
 • 3
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Flamingo.

Biletat mund të blihen në Bonaire. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Wega Di Number Bonaire lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9.

Wega Di Number Bonaire është organizuar nga Fundashon Wega di Number Bonaire. Faqja zyrtare: www.bonairelottery.com