Emiratet e Bashkuara Arabe Mahzooz rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 29
 • 30
 • 33
 • 37
 • 49

Emiratet e Bashkuara Arabe Mahzooz rezultate e shtunë, 19 nëntor 2022.

 • 12
 • 19
 • 26
 • 38
 • 42

Emiratet e Bashkuara Arabe Mahzooz rezultate e shtunë, 12 nëntor 2022.

 • 12
 • 24
 • 31
 • 39
 • 49

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Emiratet e Bashkuara Arabe. Tërheq janë në e shtunë.

Në Emiratet e Bashkuara Arabe Mahzooz lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numrat bonus.

Emiratet e Bashkuara Arabe Mahzooz është organizuar nga Mahzooz. Faqja zyrtare: www.mahzooz.ae