Kosovo Loto 7/39 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 8 maj 2019.

 • 01
 • 10
 • 19
 • 21
 • 24
 • 27
 • 33

Kosovo Loto 7/39 rezultate e mërkurë, 8 maj 2019.

 • 01
 • 10
 • 19
 • 21
 • 24
 • 27
 • 33

Kosovo Loto 7/39 rezultate e shtunë, 4 maj 2019.

 • 05
 • 12
 • 14
 • 22
 • 28
 • 31
 • 39

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në . Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Kosovo Loto 7/39 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 39.