Rusi Sportloto 5/36 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

54046

 • 30
 • 31
 • 20
 • 32
 • 36
 • 01

Rusi Sportloto 5/36 rezultate e mërkurë, 5 tetor 2022.

54045

 • 24
 • 03
 • 34
 • 02
 • 31
 • 04

Rusi Sportloto 5/36 rezultate e mërkurë, 5 tetor 2022.

54044

 • 35
 • 32
 • 17
 • 33
 • 03
 • 02

e mërkurë, 5 tetor 2022.

54043

 • 10
 • 33
 • 32
 • 23
 • 08
 • 01

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54042

 • 04
 • 05
 • 20
 • 33
 • 27
 • 03

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54041

 • 01
 • 07
 • 36
 • 23
 • 30
 • 03

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54040

 • 34
 • 31
 • 18
 • 35
 • 12
 • 01

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54039

 • 19
 • 33
 • 27
 • 17
 • 26
 • 02

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54038

 • 34
 • 15
 • 06
 • 11
 • 03
 • 03

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54037

 • 03
 • 04
 • 21
 • 15
 • 06
 • 02

e mërkurë, 5 tetor 2022.

#54036

 • 19
 • 28
 • 24
 • 08
 • 17
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si Stoloto 5/36 dhe Gosloto 5/36.

Biletat mund të blihen në Rusi. Tërheq janë në e mërkurë.

Rusi Sportloto 5/36 është organizuar nga Stoloto. Faqja zyrtare: www.stoloto.ru

Shanset për të fituar në Rusi Sportloto 5/36

Në Rusi Sportloto 5/36 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 36 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Rusi Sportloto 5/36 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.