Kenya Mega Jackpot rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 29 qershor 2022.

 • 20
 • 34
 • 33
 • 10
 • 29
 • 45

Kenya Mega Jackpot rezultate e shtunë, 25 qershor 2022.

 • 12
 • 43
 • 10
 • 13
 • 27
 • 24

Kenya Mega Jackpot rezultate e mërkurë, 22 qershor 2022.

 • 41
 • 26
 • 48
 • 9
 • 8
 • 31

Kenya Mega Jackpot rezultate e shtunë, 18 qershor 2022.

 • 46
 • 23
 • 29
 • 18
 • 30
 • 32

e mërkurë, 15 qershor 2022.

 • 6
 • 38
 • 46
 • 30
 • 7
 • 20

e shtunë, 11 qershor 2022.

 • 41
 • 38
 • 42
 • 39
 • 21
 • 19

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kenya. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Kenya Mega Jackpot lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 49.

Kenya Mega Jackpot është organizuar nga MyLottoKenya. Faqja zyrtare: mylottokenya.co.ke