Mauritius Loto rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 12
 • 16
 • 18
 • 24
 • 32
 • 40

Mauritius Loto rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 04
 • 06
 • 08
 • 12
 • 23
 • 40

Mauritius Loto rezultate e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 01
 • 10
 • 18
 • 21
 • 27
 • 34

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Mauritius. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Mauritius Loto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

Mauritius Loto është organizuar nga Lottotech Ltd.