Izrael New Lotto rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e martë, 12 shkurt 2019

10 11 17 21 23 32 7
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 883.52 €
5 112.76 €
4 + 1 32.83 €
4 10.7 €
3 + 1 8.33 €
3 2.38 €

Izrael New Lotto rezultate e shtunë, 09 shkurt 2019

3 7 9 21 22 33 7
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 119010.86 €
5 + 1 736.68 €
5 91.64 €
4 + 1 22.61 €
4 9.05 €
3 + 1 7.14 €
3 2.38 €

Izrael New Lotto rezultate e enjte, 07 shkurt 2019

4 13 18 22 28 34 3
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1366.75 €
5 109.5 €
4 + 1 33.78 €
4 11.74 €
3 + 1 8.86 €
3 2.39 €

Izrael New Lotto rezultate e martë, 05 shkurt 2019

1 6 12 17 22 26 6
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 40039.3 €
5 + 1 879.75 €
5 100.42 €
4 + 1 27.87 €
4 9.85 €
3 + 1 7.93 €
3 2.4 €

Izrael New Lotto rezultate e shtunë, 02 shkurt 2019

11 18 19 25 35 37 5
Numbers Prize
6 + 1 Nuk ka fitues
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1588.23 €
5 111.86 €
4 + 1 36.49 €
4 13.59 €
3 + 1 9.06 €
3 2.39 €

Tërheq janë në e martë, e shtunë dhe e enjte

Biletat mund të blihen në Israel.

Në Izrael New Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37.

Shanset për të fituar në Izrael New Lotto

Izrael New Lotto ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Izrael New Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 18598272.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 99991.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2666.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 207.
  • Çmimi më i vogël në Izrael New Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30.

Izrael New Lotto është organizuar nga National Lottery of Israel - Faqja zyrtare