Llotaria Izrael rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 22 dhjetor 2020.

2020/3304

 • 1
 • 5
 • 12
 • 27
 • 32
 • 36
 • 1
numrat çmim
6 + 1 *
6 *
5 + 1 1505 €
5 218 €
4 + 1 44 €
4 14 €
3 + 1 10 €
3 3 €

Llotaria Izrael rezultate e shtunë, 19 dhjetor 2020.

2020/3303

 • 3
 • 9
 • 11
 • 22
 • 26
 • 34
 • 5
numrat çmim
6 + 1 *
6 189234 €
5 + 1 1015 €
5 151 €
4 + 1 31 €
4 11 €
3 + 1 9 €
3 3 €

Llotaria Izrael rezultate e martë, 15 dhjetor 2020.

2020/3302

 • 3
 • 8
 • 9
 • 16
 • 20
 • 21
 • 5
numrat çmim
6 + 1 *
6 376306 €
5 + 1 1110 €
5 165 €
4 + 1 32 €
4 12 €
3 + 1 8 €
3 3 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Gjithashtu i njohur si New Lotto.

Biletat mund të blihen në Izrael. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë

Llotaria Izrael është organizuar nga Mifal HaPayis. Faqja zyrtare: www.pais.co.il

Shanset për të fituar në Llotaria Izrael

Në Llotaria Izrael lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 37 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Llotaria Izrael është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2656896
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18598272
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 14284
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 99991
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 381
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2666
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 207