Belgjikë Keno rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 11 dhjetor 2020.

7931/2020

 • 6
 • 13
 • 15
 • 16
 • 20
 • 23
 • 25
 • 30
 • 32
 • 34
 • 39
 • 40
 • 44
 • 45
 • 50
 • 51
 • 59
 • 64
 • 65
 • 70

Belgjikë Keno rezultate e enjte, 10 dhjetor 2020.

7900/2020

 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 10
 • 17
 • 24
 • 26
 • 27
 • 28
 • 45
 • 48
 • 52
 • 53
 • 57
 • 58
 • 62
 • 67
 • 68
 • 70

Belgjikë Keno rezultate e mërkurë, 9 dhjetor 2020.

7870/2020

 • 1
 • 3
 • 7
 • 14
 • 17
 • 20
 • 22
 • 24
 • 32
 • 33
 • 35
 • 36
 • 44
 • 47
 • 49
 • 54
 • 60
 • 61
 • 64
 • 69

e martë, 8 dhjetor 2020.

7839/2020

 • 6
 • 9
 • 14
 • 16
 • 17
 • 19
 • 22
 • 25
 • 26
 • 29
 • 30
 • 41
 • 47
 • 51
 • 58
 • 59
 • 61
 • 63
 • 65
 • 67

e hënë, 7 dhjetor 2020.

#7808/2020

 • 6
 • 8
 • 16
 • 20
 • 26
 • 27
 • 34
 • 35
 • 38
 • 39
 • 41
 • 45
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 59
 • 63
 • 68
 • 69

e diel, 6 dhjetor 2020.

#7778/2020

 • 2
 • 4
 • 5
 • 10
 • 12
 • 20
 • 23
 • 25
 • 27
 • 30
 • 39
 • 40
 • 46
 • 56
 • 59
 • 62
 • 64
 • 65
 • 66
 • 69

e mërkurë, 11 nëntor 2020.

#7930/2020

 • 1
 • 2
 • 5
 • 8
 • 13
 • 22
 • 26
 • 29
 • 33
 • 36
 • 41
 • 43
 • 44
 • 47
 • 49
 • 50
 • 57
 • 58
 • 61
 • 64

Biletat mund të blihen në Belgjikë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e diel.

Në Belgjikë Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70.

Belgjikë Keno është organizuar nga Nationale Loterij. Faqja zyrtare: www.nationale-loterij.be