Lotaria belge rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 24 tetor 2020.

2020/86

 • 20
 • 21
 • 23
 • 24
 • 27
 • 35
 • 17
numrat çmim
6 *
5 + 1 24330 €
5 906 €
4 + 1 226 €
4 24 €
3 + 1 10 €
3 6 €
2 + 1 4 €
1 + 1 1 €

Lotaria belge rezultate e mërkurë, 21 tetor 2020.

2020/85

 • 3
 • 27
 • 29
 • 32
 • 35
 • 44
 • 13
numrat çmim
6 2 milion €
5 + 1 43137 €
5 1997 €
4 + 1 271 €
4 31 €
3 + 1 9 €
3 6 €
2 + 1 4 €
1 + 1 1 €

Lotaria belge rezultate e shtunë, 17 tetor 2020.

2020/84

 • 1
 • 4
 • 7
 • 33
 • 34
 • 45
 • 21
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 1495 €
4 + 1 226 €
4 28 €
3 + 1 8 €
3 6 €
2 + 1 4 €
1 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Belgjikë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Lotaria belge është organizuar nga Nationale Loterij. Faqja zyrtare: www.nationale-loterij.be

Shanset për të fituar në Lotaria belge

Në Lotaria belge lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotaria belge është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14290
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 579
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 64
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18