Hungari Keno rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

497/2023 (9439)

 • 01
 • 04
 • 06
 • 18
 • 19
 • 22
 • 24
 • 29
 • 30
 • 31
 • 36
 • 48
 • 50
 • 56
 • 62
 • 64
 • 72
 • 73
 • 78
 • 80

Hungari Keno rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

496/2023 (9438)

 • 03
 • 09
 • 12
 • 13
 • 15
 • 17
 • 24
 • 35
 • 36
 • 38
 • 40
 • 46
 • 50
 • 57
 • 58
 • 67
 • 73
 • 74
 • 78
 • 79

Hungari Keno rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

495/2023 (9437)

 • 05
 • 13
 • 16
 • 17
 • 21
 • 26
 • 27
 • 29
 • 32
 • 35
 • 38
 • 45
 • 47
 • 48
 • 58
 • 61
 • 68
 • 76
 • 77
 • 80

e enjte, 7 dhjetor 2023.

494/2023 (9436)

 • 03
 • 08
 • 10
 • 11
 • 13
 • 16
 • 24
 • 27
 • 28
 • 39
 • 41
 • 48
 • 49
 • 50
 • 57
 • 59
 • 66
 • 69
 • 71
 • 79

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

#493/2023 (9435)

 • 10
 • 17
 • 21
 • 30
 • 35
 • 39
 • 41
 • 44
 • 45
 • 51
 • 53
 • 57
 • 58
 • 59
 • 63
 • 64
 • 70
 • 74
 • 75
 • 76

e martë, 5 dhjetor 2023.

#492/2023 (9434)

 • 03
 • 06
 • 09
 • 14
 • 15
 • 20
 • 26
 • 27
 • 32
 • 35
 • 36
 • 38
 • 52
 • 54
 • 57
 • 60
 • 63
 • 64
 • 76
 • 79

e hënë, 4 dhjetor 2023.

#491/2023 (9433)

 • 02
 • 04
 • 10
 • 11
 • 17
 • 21
 • 22
 • 27
 • 29
 • 39
 • 40
 • 47
 • 53
 • 54
 • 58
 • 67
 • 69
 • 72
 • 74
 • 78

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Hungari. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Hungari Keno lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 80.

Hungari Keno është organizuar nga Szerencsejatek. Faqja zyrtare: www.szerencsejatek.hu