EuroJackpot rezultate

38 milion €

Jackpot Next

Luaj EuroJackpot Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 18 janar 2019

2 9 23 36 47 2 9
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 437727.9 €
5 47536.03 €
4 + 2 2675.14 €
4 + 1 195.7 €
4 85.51 €
3 + 2 42.06 €
3 + 1 16.98 €
3 13.43 €
2 + 2 17.28 €
2 + 1 7.7 €
1 + 2 9.28 €

EuroJackpot rezultate e premte, 11 janar 2019

6 12 35 39 49 4 9
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 815968.71 €
5 71997.24 €
4 + 2 4464.93 €
4 + 1 276.88 €
4 121.9 €
3 + 2 60.65 €
3 + 1 19.88 €
3 15.99 €
2 + 2 20.98 €
2 + 1 8.29 €
1 + 2 9.79 €

EuroJackpot rezultate e premte, 04 janar 2019

3 10 25 32 43 1 3
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 379971.08 €
5 107285.95 €
4 + 2 4063.78 €
4 + 1 204.13 €
4 98.01 €
3 + 2 62.01 €
3 + 1 16.02 €
3 14.04 €
2 + 2 21.66 €
2 + 1 7.32 €
1 + 2 10.58 €

EuroJackpot rezultate e premte, 28 dhjetor 2018

19 24 31 38 40 7 10
Numbers Prize
5 + 2 9.6 milion €
5 + 1 584021.69 €
5 154593.94 €
4 + 2 4294.26 €
4 + 1 274.39 €
4 111.16 €
3 + 2 77.41 €
3 + 1 19.9 €
3 15.44 €
2 + 2 27.42 €
2 + 1 8.41 €
1 + 2 13.06 €

EuroJackpot rezultate e premte, 21 dhjetor 2018

3 16 20 34 49 2 10
Numbers Prize
5 + 2 Nuk ka fitues
5 + 1 422972.99 €
5 85305.46 €
4 + 2 7108.76 €
4 + 1 251.17 €
4 106.25 €
3 + 2 73.94 €
3 + 1 20.62 €
3 14.77 €
2 + 2 26.66 €
2 + 1 9.02 €
1 + 2 12.49 €

Tërheq janë në e premte

Biletat mund të blihen në Croatia (Hrvatska), Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Gjermani, Islandë, Itali, Letoni, Lituani, Holandë, Norvegji, Poloni, Slovakia, Sllovenia, Spanjë, Suedi, Hungari, Evropë dhe Online.

Në EuroJackpot lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50.

Shanset për të fituar në EuroJackpot

EuroJackpot ka 12 nivelet çmimin.

 • Jackpot në EuroJackpot është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 95344200.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5959012.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3405150.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 423752.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 26485.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15134.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 9631.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 602.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 344.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 672.
 • 11. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 42.
 • Çmimi më i vogël në EuroJackpot është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 128.

Faqja zyrtare

EuroJackpot jackpots më të mëdha

90 milion €

(78.1 milion €) 06 korrik 2018

fituesi Anonymous. Gjermani

90 milion €

(78.1 milion €) 09 shkurt 2018

fituesi Anonymous. Finlandë

90 milion €

(78.1 milion €) 06 janar 2017

fituesi Anonymous. Holandë

fituesi Anonymous. Gjermani

fituesi Anonymous. Danimarkë

90 milion €

(78.1 milion €) 06 korrik 2018

fituesi Anonymous. Gjermani

90 milion €

(78.1 milion €) 06 korrik 2018

fituesi Anonymous. Republika Çeke