Lotaria Hollandeze rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 3
 • 7
 • 11
 • 19
 • 32
 • 41
 • 33

Lotto XL

 • 8
 • 18
 • 22
 • 23
 • 34
 • 37
 • 20

Lotaria Hollandeze rezultate e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 1
 • 2
 • 21
 • 24
 • 34
 • 38
 • 8

Lotto XL

 • 3
 • 25
 • 26
 • 32
 • 34
 • 39
 • 12

Lotaria Hollandeze rezultate e shtunë, 25 nëntor 2023.

 • 7
 • 13
 • 14
 • 15
 • 18
 • 35
 • 1

Lotto XL

 • 1
 • 8
 • 16
 • 23
 • 31
 • 33
 • 42

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Holandë. Tërheq janë në e shtunë.

Jackpot duke filluar në 3.5 milion €.

Lotaria Hollandeze është organizuar nga Nederlandse Loterij. Faqja zyrtare: www.nederlandseloterij.nl

Shanset për të fituar në Lotaria Hollandeze

Në Lotaria Hollandeze lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Lotaria Hollandeze është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14290.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 579.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 64.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7.4.