Republika çeke Kasicka rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 9 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 11
 • 13
 • 15
 • 17
 • 30
 • 35

Republika çeke Kasicka rezultate e mërkurë, 9 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 21
 • 30
 • 33
 • 35
 • 36
 • 38

Republika çeke Kasicka rezultate e martë, 8 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 1
 • 21
 • 25
 • 32
 • 37
 • 39

Republika çeke Kasicka rezultate e martë, 8 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 9
 • 34
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48

e hënë, 7 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 6
 • 11
 • 13
 • 38
 • 41
 • 45

e hënë, 7 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 4
 • 6
 • 7
 • 17
 • 35
 • 40

e diel, 6 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 4
 • 12
 • 25
 • 30
 • 34
 • 40

e diel, 6 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 3
 • 12
 • 25
 • 34
 • 37
 • 46

e shtunë, 5 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 3
 • 7
 • 21
 • 40
 • 41
 • 45

e shtunë, 5 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 10
 • 26
 • 33
 • 34
 • 38
 • 40

e premte, 4 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 18
 • 27
 • 29
 • 35
 • 41
 • 46

e premte, 4 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 2
 • 18
 • 26
 • 34
 • 40
 • 42

e enjte, 3 qershor 2021 në 8:00 e pasdites.

 • 10
 • 14
 • 19
 • 28
 • 35
 • 49

e enjte, 3 qershor 2021 në 2:00 e pasdites.

 • 6
 • 7
 • 26
 • 31
 • 34
 • 37

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Republika çeke. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Republika çeke Kasicka lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 49.

Kasicka është organizuar nga Sazka. Faqja zyrtare: www.sazka.cz