Vietnam Mega 6/45 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 14 qershor 2024.

1211

 • 10
 • 24
 • 25
 • 26
 • 30
 • 41

Vietnam Mega 6/45 rezultate e mërkurë, 12 qershor 2024.

1210

 • 1
 • 2
 • 8
 • 13
 • 26
 • 34

Vietnam Mega 6/45 rezultate e diel, 9 qershor 2024.

1209

 • 4
 • 5
 • 28
 • 32
 • 37
 • 42

e premte, 7 qershor 2024.

1208

 • 15
 • 19
 • 24
 • 25
 • 27
 • 39

e mërkurë, 5 qershor 2024.

#1207

 • 11
 • 25
 • 28
 • 33
 • 34
 • 45

e diel, 2 qershor 2024.

#1206

 • 2
 • 7
 • 13
 • 23
 • 25
 • 45

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Vietnam. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Vietnam Mega 6/45 është organizuar nga Vietlott. Faqja zyrtare: vietlott.vn

Shanset për të fituar në Vietnam Mega 6/45

Në Vietnam Mega 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në Vietnam Mega 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.