Argjentinë Loto Plus rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 12 qershor 2024.

3682

Tradicional

 • 00
 • 14
 • 16
 • 25
 • 31
 • 40
 • 0

Match

 • 01
 • 06
 • 14
 • 18
 • 22
 • 31

Desquite

 • 02
 • 06
 • 14
 • 18
 • 27
 • 44

Argjentinë Loto Plus rezultate e shtunë, 8 qershor 2024.

3681

Tradicional

 • 15
 • 23
 • 27
 • 29
 • 41
 • 45
 • 0

Match

 • 09
 • 12
 • 14
 • 19
 • 31
 • 37

Desquite

 • 04
 • 05
 • 07
 • 14
 • 35
 • 44

Argjentinë Loto Plus rezultate e mërkurë, 5 qershor 2024.

3680

Tradicional

 • 00
 • 08
 • 11
 • 15
 • 33
 • 42
 • 4

Match

 • 05
 • 09
 • 15
 • 33
 • 34
 • 39

Desquite

 • 02
 • 04
 • 06
 • 08
 • 20
 • 31

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Argjentinë. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Argjentinë Loto Plus lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 45 dhe 1 numra shtesë.

Argjentinë Loto Plus është organizuar nga Argentine National Lottery.