Barbados Mega 6 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 01
 • 02
 • 09
 • 18
 • 23
 • 25

Barbados Mega 6 rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 11
 • 13
 • 29
 • 31
 • 32
 • 33

Barbados Mega 6 rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 16
 • 21
 • 23
 • 28
 • 29
 • 33

Barbados Mega 6 rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 05
 • 06
 • 08
 • 09
 • 15
 • 31

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Barbados. Tërheq janë në e martë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Barbados Mega 6 është organizuar nga Barbados Lottery. Faqja zyrtare: www.mybarbadoslottery.com

Shanset për të fituar në Barbados Mega 6

Në Barbados Mega 6 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 33.

 • Jackpot në Barbados Mega 6 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1107570.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6837.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 210.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19.