Saint Lucia Double Daily Grand rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 8
 • 11
 • 16
 • 18

Saint Lucia Double Daily Grand rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 13
 • 18
 • 20
 • 22

Saint Lucia Double Daily Grand rezultate e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 7
 • 9
 • 10
 • 17

Saint Lucia Double Daily Grand rezultate e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 1
 • 7
 • 12
 • 20

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 3
 • 9
 • 19
 • 21

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 5
 • 8
 • 9
 • 10

e shtunë, 2 dhjetor 2023.

 • 8
 • 11
 • 19
 • 22

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Saint Lucia. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Saint Lucia Double Daily Grand është organizuar nga Saint Lucia National Lottery. Faqja zyrtare: www.stlucialotto.com

Shanset për të fituar në Saint Lucia Double Daily Grand

Në Saint Lucia Double Daily Grand lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 22.

 • Jackpot në Saint Lucia Double Daily Grand është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.