Saint Lucia Power Play rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 1
 • 20
 • 22
 • 26
 • 1
 • O

Saint Lucia Power Play rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

 • 17
 • 18
 • 26
 • 30
 • 3
 • N

Saint Lucia Power Play rezultate e shtunë, 16 shtator 2023.

 • 1
 • 4
 • 10
 • 28
 • 5
 • O

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Saint Lucia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Në Saint Lucia Power Play lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 30 dhe 1 numrat bonus.

Saint Lucia Power Play është organizuar nga Saint Lucia National Lottery. Faqja zyrtare: www.stlucialotto.com