Gjeorgji Golden Ball 5/35 rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

 • 03
 • 18
 • 23
 • 31
 • 35

Gjeorgji Golden Ball 5/35 rezultate e diel, 24 shtator 2023.

 • 06
 • 12
 • 18
 • 32
 • 33

Gjeorgji Golden Ball 5/35 rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 10
 • 13
 • 15
 • 21
 • 31

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gjeorgji. Tërheq janë në e hënë, e shtunë dhe e diel.

Gjeorgji Golden Ball 5/35 është organizuar nga lotto.ge. Faqja zyrtare: lotto.ge

Shanset për të fituar në Gjeorgji Golden Ball 5/35

Në Gjeorgji Golden Ball 5/35 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 31.

 • Jackpot në Gjeorgji Golden Ball 5/35 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.