Kroacia Loto 6/45 rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 16 shkurt 2020.

17 19 25 29 31 43 28

Joker

579193

Kroacia Loto 6/45 rezultate e enjte, 13 shkurt 2020.

3 6 13 17 24 35 14

Joker

736453

Kroacia Loto 6/45 rezultate e diel, 9 shkurt 2020.

11 14 24 28 29 37 43

Joker

798441

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e diel dhe e enjte.

Kroacia Loto 6/45 është organizuar nga Hrvatska Lutrija www.lutrija.hr

Shanset për të fituar në Kroacia Loto 6/45

Në Kroacia Loto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45

  • Jackpot në Kroacia Loto 6/45 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 34808
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45