Lotari kroat Loto 7/39 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 tetor 2021.

84/2021

 • 3
 • 7
 • 9
 • 10
 • 13
 • 24
 • 29
 • 6

Joker

 • 4
 • 9
 • 9
 • 6
 • 0
 • 5

Lotari kroat Loto 7/39 rezultate e shtunë, 16 tetor 2021.

83/2021

 • 4
 • 6
 • 10
 • 11
 • 23
 • 27
 • 31
 • 15

Joker

 • 5
 • 7
 • 0
 • 0
 • 2
 • 6

Lotari kroat Loto 7/39 rezultate e mërkurë, 13 tetor 2021.

82/2021

 • 6
 • 10
 • 15
 • 16
 • 23
 • 26
 • 32
 • 17

Joker

 • 5
 • 1
 • 3
 • 3
 • 4
 • 6

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kroacia. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Loto 7/39 është organizuar nga Hrvatska Lutrija. Faqja zyrtare: www.lutrija.hr

Shanset për të fituar në Loto 7/39

Në Lotari kroat Loto 7/39 lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 39.

 • Jackpot në Loto 7/39 është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15380937.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 68665.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1477.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 89.