Zelanda-e-re Bullseye rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 2 gusht 2021.

214/2021 (4295)

 • 8
 • 3
 • 7
 • 3
 • 7
 • 7

Zelanda-e-re Bullseye rezultate e diel, 1 gusht 2021.

213/2021 (4294)

 • 7
 • 8
 • 6
 • 4
 • 0
 • 2

Zelanda-e-re Bullseye rezultate e shtunë, 31 korrik 2021.

212/2021 (4293)

 • 8
 • 9
 • 3
 • 8
 • 4
 • 1

Zelanda-e-re Bullseye rezultate e premte, 30 korrik 2021.

211/2021 (4292)

 • 2
 • 5
 • 1
 • 0
 • 2
 • 8

e enjte, 29 korrik 2021.

#210/2021 (4291)

 • 4
 • 0
 • 2
 • 0
 • 4
 • 3

e mërkurë, 28 korrik 2021.

#209/2021 (4290)

 • 8
 • 0
 • 7
 • 0
 • 0
 • 3

e martë, 27 korrik 2021.

#208/2021 (4289)

 • 6
 • 4
 • 0
 • 3
 • 2
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Zelanda-e-re. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Zelanda-e-re Bullseye lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

Zelanda-e-re Bullseye është organizuar nga Lotto New Zealand. Faqja zyrtare: mylotto.co.nz