Afrika e Jugut Powerball rezultate

1.6 milion €

Jackpot Next

Luaj Afrika e Jugut Powerball Online

rezultatet më të fundit e premte, 8 dhjetor 2023.

2023/1465

 • 2
 • 22
 • 24
 • 32
 • 33
 • 1
numrat çmim
5 + 1 *
5 107076 €
4 + 1 8381 €
4 886 €
3 + 1 471 €
3 19 €
2 + 1 21 €
1 + 1 13 €
0 + 1 9 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e martë, 5 dhjetor 2023.

2023/1464

 • 19
 • 20
 • 21
 • 30
 • 39
 • 12
numrat çmim
5 + 1 *
5 305556 €
4 + 1 8697 €
4 922 €
3 + 1 403 €
3 19 €
2 + 1 18 €
1 + 1 13 €
0 + 1 9 €

Afrika e Jugut Powerball rezultate e premte, 1 dhjetor 2023.

2023/1463

 • 16
 • 18
 • 44
 • 46
 • 48
 • 8
numrat çmim
5 + 1 *
5 116094 €
4 + 1 10905 €
4 1013 €
3 + 1 439 €
3 21 €
2 + 1 18 €
1 + 1 13 €
0 + 1 9 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Afrika-e-jugut. Tërheq janë në e martë dhe e premte.

Jackpot duke filluar në 2.6 milion €.

Afrika e Jugut Powerball është organizuar nga Ithuba. Faqja zyrtare: www.nationallottery.co.za

Shanset për të fituar në Afrika e Jugut Powerball

Në Afrika e Jugut Powerball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 50 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Afrika e Jugut Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 42375200.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2230270.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 188334.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 9912.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 4280.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 299.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 225.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 57.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 35.